در این مراسم «حمیدرضا نوربخش» (مدیرعامل خانه موسیقی) اظهار داشت: «در کشور جشنوارههای موسیقی فجر، جشنواره موسیقی جوان و جشنواره موسیقی نواحی را با رویکرد خاص خودشان داریم و تلاش بر این بود جشنواره امیر جاهد بخشی را مانند دونوازی و گروه نوازی پوشش دهد که جشنواره های دیگر به آن نپرداختهاند. خانه موزه دکتر معین و استاد امیرجاهد در منطقه ۱۴ شهرداری تهران (خیابان پیروزی) به پایگاه خوب موسیقی تبدیل و محل رفت و آمد اهل هنر شد؛ همچنین کلاسها و نشست های خوبی آنجا برگزار میشود.»
مدیرعامل خانه موسیقی افزود: «فعالیت های هنری در مرکز شهر و بالا متمرکز و تبدیل به یکی از مصیبت ها شده است. اجراهای موسیقی با بلیت های بسیار گران برگزار می شود و این امر، موسیقی را از دسترس توده مردم، مخاطبان مهم و اصلی موسیقی دور کرد.»
وی با بیان اینکه طبقه متوسط جامعه، بدنه کارمند و دانشجو امکان کنسرت رفتن ندارند، ادامه داد: «اگر هم بتوانند شاید سالی یک بار امکان شرکت در کنسرت داشته باشند. در این زمینه باید هزینه های اجراهای موسیقی را پایین بیاوریم، در حالی که سالن ها، دولتی یا متعلق به شهرداری هستند. البته ساختار سالن ها به شکلی شده که باید هزینه های خودشان را تامین کنند و از جایی حمایت نمی شوند.»
نوربخش با اشاره به نامگذاری خیابان ها به نام مفاخر، خاطرنشان کرد: «یکی از کارها نامگذاری خیابانها به نام مفاخر فرهنگ و هنر بود که با پیگیری اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر به انجام رسید. امروز نام مفاخر موسیقی را در خیابان های این شهر داریم و این کار کوچکی نیست.»