تاریخ انتشار :شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۴۱
جالب است ۰
این روزها دو زوج هنری که همکاری‌های موفقی با یکدیگر داشته‌اند، هرکدام به صورت مستقل اثری در سینما و نمایش خانگی در حال اکران یا انتشار دارند. محسن تنابنده و احمد مهرانفر زوج کمدی محبوب «پایتخت»، به ترتیب با فیلم «روزی روزگاری آبادان» و «خجالت نکش 2» روی پرده سینما حضور دارند. محمدحسین مهدویان و هادی حجازی‌فر نیز با دو مجموعه «زخم کاری 3» و «داریوش» در نمایش خانگی حاضر هستند.
رفیقان دیروز، رقیبان امروز!
به گزارش مردم فردا،به بهانه اکران فیلم «روزی روزگاری آبادان» و انتشار سریال «داریوش»، سابقه همکاری این هنرمندان با یکدیگر و همچنین میزان موفقیت آن‌ها به عنوان رقیب را بررسی کردیم که در ادامه می‌خوانید.

یک زوج کمدی دوست‌داشتنی
محسن تنابنده و احمد مهرانفر پیش از همکاری به یادماندنی‌شان در سریال «پایتخت»، سال 85 در فیلم «استشهادی برای خدا» ساخته علیرضا امینی با یکدیگر همبازی شده بودند، اما حضور آن‌ها در سریال محبوب و پربیننده «پایتخت» به عنوان یک زوج کمدی مورد توجه قرار گرفت. هربار که نام این دو بازیگر به میان می‌آید، تصویر «ارسطو» و «نقی» در ذهن مخاطب تداعی می‌شود. تنابنده علاوه بر بازیگر، به عنوان نویسنده نیز در «پایتخت» حضور داشت، بنابراین همکاری او و مهرانفر نه فقط در قالب زوج کمدی و شخصیت‌هایی مکمل، بلکه به عنوان بازیگر و نویسنده رقم خورد. این دو بازیگر سپس در کمدی «ایران برگر» نیز با یکدیگر همبازی شدند، اما مهرانفر در این فیلم نقش مقابل تنابنده را ایفا نمی‌کرد. یکی دیگر از ساخته‌های سیروس مقدم یعنی مجموعه «علی‌البدل» نیز زمینه همکاری تازه تنابنده و مهرانفر را ایجاد کرد. آن‌ها در این سریال مانند «پایتخت» زوج کمدی نبودند، علاوه بر این سریال «علی‌البدل» هم موفقیت «پایتخت» را تکرار نکرد و چندان پربیننده نبود، بنابراین هنوز که هنوز است، بهترین همکاری این دو بازیگر به نام «پایتخت» ثبت شده است. در حال حاضر این زوج هنری، دو فیلم روی پرده سینما در حال اکران دارند.

تجربه مهم «روزی روزگاری آبادان»
محسن تنابنده از چهارشنبه هفته گذشته با فیلم «روزی روزگاری آبادان» اولین ساخته حمیدرضا آذرنگ به سینما آمده است. این فیلم با محوریت یک خانواده، تبعات جبران‌ناپذیر و تلخ جنگ را به تصویر می‌کشد. تنابنده در این فیلم نقش پدر میان سال خانواده به نام «مصیب» را برعهده دارد. «مصیب» گرفتار اعتیاد است و پدر چندان خوش‌اخلاقی نیست، اما هنگام خطر تلاش می‌کند از همسر و فرزندان خود مراقبت کند. تنابنده در این فیلم بازی خوب و متفاوتی دارد و در نقش شخصیتی مُسن‌تر از سن واقعی خودش، بازی باورپذیری را به نمایش گذاشته است. تنابنده طی یک دهه گذشته با فیلم‌های غیرکمدی و نقش‌های جدی، حضور موفقی در سینما داشته است. بازی محسن تنابنده در «روزی روزگاری آبادان» به همراه نقش‌آفرینی او در «قهرمان» و «جنگ جهانی سوم»، جزو بازی‌های خوب و تحسین‌برانگیز کارنامه‌اش است.

موفقیت مهرانفر در گیشه
احمد مهرانفر برخلاف محسن تنابنده، با اثر کمدی «خجالت نکش 2» روی پرده سینما حضور دارد. مهرانفر نیز در این فیلم مانند تنابنده، با چالش ایفای نقش شخصیتی مسن‌تر از خود واقعی‌اش مواجه بوده است. او در «خجالت نکش 2» نقش مردی به نام «قنبر» را بازی کرده که مانند قسمت اول فیلم، شخصیتی ساده‌لوح و دردسرساز دارد. مهرانفر در این فیلم بازی متفاوتی دارد و مخاطب به عنوان مردی مُسن او را می‌پذیرد. «خجالت نکش 2» فعلا در طول حدودا دو ماه اکران، 63 میلیارد تومان فروش و یک میلیون و 139 هزار مخاطب داشته است. «روزی روزگاری آبادان» تازه اکران شده و هنوز نمی‌توان درباره فروش آن قضاوت کرد، اما با توجه به فروش «خجالت نکش 2» و استقبال مخاطب از آثار کمدی، بعید است محسن تنابنده در گیشه از مهرانفر سبقت بگیرد. هر دو بازیگر عملکرد خوبی در فیلم‌شان دارند، اما ساخته آذرنگ در مقایسه با «خجالت نکش 2» اثر مهم‌تری است.

همکاری خوب دنباله‌دار
همکاری موفق هادی حجازی‌فر و محمدحسین مهدویان، از اولین ساخته سینمایی مهدویان «ایستاده در غبار» آغاز شد. حجازی‌فر با ایفای نقش شهید احمد متوسلیان، در این فیلم درخشید و به شهرت رسید. پس از این فیلم تحسین‌شده، مهدویان در دیگر ساخته‌های خود مانند «ماجرای نیمروز»، «لاتاری» و «ماجرای نیمروز: رد خون» نیز از حضور هادی حجازی‌فر در یکی از نقش‌های اصلی و مهم استفاده کرد. «ماجرای نیمروز 2» فعلا آخرین همکاری این دو هنرمند در مقام کارگردان و بازیگر بوده است. پس از این فیلم، مهدویان در ساخته‌های خود سراغ همکاری با چهره‌های دیگر رفت و حجازی‌فر نیز وارد عرصه کارگردانی و فیلم نامه‌نویسی شد. حالا مهدویان و حجازی‌فر هر دو به عنوان کارگردان در نمایش خانگی رقابت دارند.

ناامیدی مخاطبان از «زخم کاری 3»
محمدحسین مهدویان پس از استقبال مخاطبان از «زخم کاری 1» و محبوب شدن این مجموعه، برخلاف انتظارات سراغ ساخت فصل های دوم و سوم این مجموعه رفت. «زخم کاری: بازگشت» به دلیل ضعف‌های مهمی که داشت مورد توجه قرار نگرفت. در این شرایط و پس از یک فصل ناامیدکننده، مخاطبان منتظر فصل سوم بودند. «زخم کاری: انتقام» اواخر خردادماه منتشر و قصه «مالک»، انتقام، جنگ و خونریزی بر سر ثروت، دوباره آغاز شد. این مجموعه در مقایسه با فصل قبل، کیفیت بهتری دارد، اما به هیچ وجه نتوانسته در حد و اندازه فصل اول ظاهر شود.

«داریوش» کنجکاوی‌برانگیز

هادی حجازی‌فر پس از اولین سریال تلویزیونی خود «عاشورا» به نمایش خانگی آمد و اولین مجموعه خود در این رسانه را نیز تولید کرد. «داریوش» که در سکوت خبری ساخته شد، از 27 تیر منتشر شده است. شروع «داریوش» پایین‌تر از حد انتظارات بود، اما سریال در قسمت های دوم و سوم جذاب‌تر پیش رفت و امیدها نسبت به حاصل کار حجازی‌فر بیشتر شد. فعلا پس از انتشار سه قسمت می‌توان گفت مجموعه «داریوش»   به اندازه سریال قبلی حجازی‌فر در مقام بازیگر و ساخته قبلی نوید محمودی به عنوان تهیه‌کننده، «پوست شیر» موفق ظاهر نشده، اما قابل قبول بوده است. در انتهای «داریوش» و «زخم کاری 3» می‌توان با قطعیت درباره میزان موفقیت حجازی‌فر و مهدویان قضاوت کرد، اما فعلا مهدویان انتظارات مخاطب را برآورده نکرده و حجازی‌فر مخاطب را به تماشای ادامه «داریوش» ترغیب می‌کند.
https://mardomefarda.ir/vdcb8sb5.rhb0wpiuur.html
منبع : خراسان
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما