تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۰ ساعت ۰۳:۰۰
جالب است ۰
یک نوازنده ویولن و مدرس موسیقی با بیان این که جمع‌آوری چند نوازنده برای شکل‌دهی ارکستر کار پُرهزینه‌ای نیست، توضیح داد: هر یک از شرکت‌های درآمدزا در کشور می‌توانند به راحتی با هزینه‌ی بسیار اندک – سالانه ۲ تا ۳ میلیارد – ارکسترهای موسیقی بسیار خوبی را در کشور راه‌اندازی کنند.
نوازنده‌ها بعد از ارکستر بدن درد می‌گیرند!
به گزارش مردم فردا،برنامه ارغنون با موضوع بررسی و آسیب‌شناسی آموزش آکادمیک موسیقی و نقش آن در رشد ارکسترهای پایه، با حضور محمودرضا میرصیافی (نوازنده ویولن و مدرس دانشگاه) از شبکه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.
محمودرضا میرصیافی در برنامه «ارغنون» گفت: اکثر جوامع برای این که مردم به راحتی از محصولات فرهنگی استفاده کنند، این دست از محصولات را با هزینه پایین در اختیار عامه مردم قرار می‌دهند.
وی افزود: زمانی که فرهنگ در یک جامعه گران یا لوکس باشد، در حوزه فرهنگی هر اتفاقِ خطرناکی ممکن است واقع شود.
این نوازنده ویولن درخصوص نوع آموزش موسیقی در ایران، توضیح داد: متاسفانه در حال حاضر در حوزه آموزش موسیقی موازی‌کاری‌های متعددی در بین وزارت‌خانه‌های مختلف شکل گرفته است و هر بخش آموزش آکادمیک موسیقی را به شیوه‌ای متفاوت و منحصر به خود پیگیری می‌کند.
وی افزود: کودکی که به موسیقی علاقه‌ی جدی دارد، باید قبل از رسیدن به سن دانشگاه نوازنده شود و در ارکسترهای مختلف نوازندگی کند.
محمودرضا میرصیافی ادامه داد: اگر یک جوانِ علاقه‌مند به موسیقی با استرس کنکور و واحدهای درسی درگیر شود، از مسیر اصلی خلاقیت خود دور می‌شود.
وی تاکید داشت: متاسفانه امروزه همه با تکیه بر شعار «هنر همگانی است» به حوزه‌های مختلف هنر ورود پیدا می‌کنند و نظر می‌دهند.
این مدرس دانشگاه با بیان این که کار موسیقی یکی از سخت‌ترین شغل‌های دنیا است، عنوان کرد: یک نوازنده‌ی ارکستر در زمان تمرین متمرکز برای ارکستر، نباید بیش از ۳ ساعت انرژی مصرف کند، چرا که در این سه ساعت تمام توان و انرژی نوازنده به طور کامل استفاده می‌شود.
وی افزود: بسیاری از نوازنده‌ها بعد از ارکستر به شدت خسته می‌شوند و حتی بدن درد می‌گیرند.
 
https://mardomefarda.ir/vdcc.1qia2bq44la82.html
منبع : ایسنا
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما