به گزارش
مردم فردا،دیشب در بازی لیگ ۱ بین موناکو و پاری سن ژرمن (۲-۴)، جانلوئیجی دوناروما به دلیل برخورد شدید با ویلفرید سینگو دچار جراحت شدیدی روی صورت شد. این برخورد ناخواسته باعث ایجاد زخمهای عمیق در صورت دوناروما شد، اما عجیب اینکه سینگو اخراج نشد.
استوکها به صورت کامل به صورت دوناروما برخورد کردند. صورت او زخمی شد و در نهایت ده بخیه روی گونه راست او زده شد. اگرچه پاری سن ژرمن با پیروزی در موناکو (۲-۴) تسلط خود را بر لیگ فرانسه تثبیت کرد، اما نکته مهم شب، جراحت دروازهبان ایتالیایی بود.
کمی بعد از دقیقه ۱۵ بازی، ویلفرید سینگو کنترل خود در حین حرکت را از دست داد و استوکهایش به صورت دوناروما برخورد کرد. دوناروما که گیج شده بود، در دقیقه ۲۲ جای خود را به ماتوی سافونوف داد. سینگو برای این حرکت ناخواسته اما خطرناک جریمه نشد، در حالی که قبلاً در دقیقه ۱۴ به دلیل خطا روی دزیره دوئه کارت زرد گرفته بود.
بیاحتیاطی و نه بیملاحظگی؟ چگونه میتوان تصمیم فرانسوا لتکسیه، داور بازی، را تفسیر کرد؟
برای این کار، باید به قوانین بازی Ifab (هیئت بینالمللی فوتبال) نگاهی بیندازیم. این قوانین به ما کمک میکنند تا بفهمیم که دادن کارت به تفسیر داور بستگی دارد. به نظر میرسد در این مورد، لتکسیه حرکت سینگو را به عنوان "بیاحتیاطی" و نه "رفتاری از روی بیملاحظگی" تفسیر کرده است.
ما از رفتار بیاحتیاط صحبت میکنیم زمانی است که یک بازیکن بدون توجه، احتیاط و دقت برای توپ تلاش میکند. بند ۱۲.۱ قوانین این را توضیح میدهد. فرانسوا لتکسیه روی این تفسیر برای کارت ندادن به سینگو تکیه کرده است.
رفتارهای بیملاحظه ولی میتوانند با کارت زرد یا قرمز جریمه شوند. این رفتارها به موقعیتی اشاره دارند که یک بازیکن بدون توجه به خطرناک بودن یا عواقب حرکت خود برای حریفش عمل میکند. رفتارهای به اصطلاح خشونتآمیز به موقعیتی اشاره دارند که یک بازیکن از نیروی بیش از حد استفاده میکند و خطر آسیب جسمی به حریفش را به همراه دارد.
این وضعیت خشونتآمیز بین دوناروما و سینگو اما قابل بحث است. تفسیر فرانسوا لتکسیه که از اظهار نظر پس از بازی خودداری کرد، واکنشهای زیادی را به همراه داشته باشد.