به گزارش مردم فردا،زمانی که دولت سیزدهم روی کار آمد، میشد پیشبینی کرد که شاهد کمترین زاویه بین دولت و مجلس باشیم، هرچند شاخصها به مانند گذشته، روند امیدوارکنندهای را به ما نشان نمیدهند. اینکه با وجود وضعیت نامناسب کشور مخصوصاً در حوزه اقتصاد، چرا نمایندگان را به واکنش جدی در برابر دولت و حداقل به مانند رفتار با دولت دوازدهم وانمیدارد، دغدغه و سوال بسیاری از مردم است. سیدکریم حسینی نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس و نماینده اهواز در مجلس یازدهم به این سوال پاسخ داده است. او معتقد است روندها نسبت به گذشته بهبود پیدا کرده و میتوان به آینده امیدوار بود. او به رویداد۲۴ گفته اینکه عدهای میگویند تاکنون هیچ کار مبارکی از سوی دولت سیزدهم صورت نگرفته، قابل قبول نیست. پرداختن به امر اقتصاد و نگاه ویژه به مولفههایی که بهبود در آن بتواند وضعیت اقتصادی را سامان دهد، به زمانی بیش از هشت ماه نیاز دارد.
وی تصریح کرد: شروع دولت در برخی امور خوب بوده است؛ ما تورم داریم، اما نسبت به گذشته، جلوی شیب تند تورم گرفته شده است. از طرفی، اقتصاد مملکت معطل نتیجه مذاکرات برجام نشده است. فروش نفت از زمان استقرار دولت سیزدهم بیشتر شده است. با این توضیحات باید این را هم بگویم که این اقدامات هرچند تحسینبرانگیز، اما باعث حل مشکل و بهبود اوضاع اقتصاد نخواهد شد، ولی میتوانیم به ادامه مسیر امیدوار باشیم.
عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان اظهار داشت: خود دولت در همان شروع کار، تقاضای یک سال زمان برای ملموس شدن نتایج کارهایش داشت، اما این تقاضا به این معنی نیست که مجلس چهار ماه دست روی دست بگذارد و سپس دولت را نقد کند. نقد دولت از مدتها پیش در مجلس کلید خورده است و اعلام کردیم دولت در بحث مدیریت کشور، خوب، سریع و بههنگام عمل نکرده است. از سوی دیگر، بخشی از بدنه مدیریتی کشور به دست افرادی است که خود، حال و روز کشور را به این روز انداختند. از اینرو در این باره هم اعتراض خود را به اطلاع دولت رساندهایم.
حسینی با اشاره به اینکه عدد سوال و استیضاحهای احتمالی وزرای دولت سیزدهم بالاست، گفت: وزرا در نوبت پاسخ به سوال نمایندگان هستند. ما این روند را به صلاح نمیدانستیم، اما عملکرد و رفتار برخی وزرا باعث این رویکرد شده است. برخی از سوالها و دغدغههای نمایندگان، رنگ و بوی استانی و منطقهای دارد. اگر برخی روشهای وزرا اصلاح نشود و در سه، چهار ماه آینده نتوانند دغدغه نمایندگان سوالکننده را برطرف کنند، احتمالاً شاهد چند استیضاح باشیم.
نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس در پاسخ به اینکه کدام وزرا در خطر استیضاح مجلس قرار دارند؟ گفت: وزرایی که رسالتشان با اقتصاد گره خورده در خطر استیضاح هستند مثل وزیر اقتصاد، صمت و کار. از طرفی، وزیر علوم را هم میتوان به این لیست اضافه کرد.