بررسی وضعیت بازار کالاهای اساسی در هفته دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ حاکی از این است که قیمت کالاها همچنان گران است و در برخی موارد از جمله شکر و روغن، کمبود عرضه وجود دارد.
ردیف | نام کالا | قیمت هر کیلوگرم (تومان) | تغیییرات قیمتی |
۱ | تخممرغ (هر شانه) | ۴۳ تا ۵۵ هزار تومان | ___ |
۲ | مرغ | ۲۸ هزار و ۹۰۰ تا ۳۱ هزار تومان | ___ |
۳ | برنج ایرانی | ۹۰-۸۰-۶۰ تا ۱۰۵ هزار تومان | ___ |
۴ | برنج هندی | ۴۰ هزار تومان | ___ |
۵ | شکر | ۲۱ هزار تا ۳۰ هزار تومان | ___ |
۶ | رب گوجهفرنگی (قوطی ۸۰۰ گرمی) | ۳۷ هزار و ۵۰۰ تا ۴۲ هزار تومان | ___ |
۷ | روغن سرخکردنی یک لیتری | ۱۳ هزار تومان | ___ |
۸ | روغن پخت و پز یک لیتری | ۱۴ هزار تومان | ___ |
۹ | پنیر گچی | ۳۷ هزار تومان | ___ |
۱۰ | پنیر تبریزی | ۱۴۰ هزار تومان | ___ |
۱۱ | شیر کم چرب ۱.۵ لیتری | ۱۱ هزار تومان | ___ |
۱۲ | شیر پرچرب ۱.۵ لیتری | ۱۲ هزار و ۵۰۰ / ۱۷-۱۶ هزار تومان | ___ |
۱۳ | ماست پرچرب ۲.۲ کیلوگرمی | ۵۳ هزار تومان | ___ |
۱۴ | گوجهفرنگی | ۱۱ تا ۱۵ هزار تومان | حدود ۳ هزار تومان کاهش |
۱۵ | سیبزمینی | ۱۳ هزار تا ۱۵ هزار و ۹۰۰ تومان | حدود ۲ هزار تومان افزایش |
۱۶ | پیاز | ۶ تا ۷ هزار تومان | حدود ۳ هزار تومان کاهش |
۱۷ | ران گوسفندی | ۱۹۰ هزار تومان | ___ |
۱۸ | ران گوساله | ۱۴۰ هزار تومان | ___ |