به گزارش
مردم فردا،به نقل از رویترز، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین ضمن تشکر از جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا افزود: «این تصادفی نیست که قانون جدید در دفاع از دموکراسی در اوکراین روز ۹ مه به امضای رئیس جمهوری آمریکا رسید. من شخصا از بایدن به خاطر این حمایت و چنین تصمیم بزرگی سپاسگزارم.»
اقدام رئیس جمهوری آمریکا برخی از الزامات واشنگتن برای قرض دادن یا اجاره تجهیزات نظامی به کییف را کاهش میدهد و هدف آن تسهیل ارائه کمکهای نظامی به اوکراین بوده است.
زلنسکی همچنین از ایالات متحده برای بسته کمکی ۴۰ میلیارد دلاری که توسط مجلس نمایندگان تصویب شد تشکر کرد و افزود که اوکراین «به طور مداوم» در مورد تضمینهای امنیتی خود با شرکای خود بحث و گفتگو میکند.
جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، «قانون دفاع از دموکراسی اوکراین» را روز ۹ می امضا کرد. این لایحه این اختیار را به دولت ایالات متحده میدهد، اوکراین و سایر کشورهای اروپای شرقی را به تجهیزات دفاعی مسلح کند.
دولت آمریکا در سال ۱۹۴۱، و در جریان نبرد نیروهای متفقین با آلمان نازی در جنگ جهانی دوم، لایحهای مشابه را امضا کرد که بر اساس آن دولت وقت آمریکا به نیروهای متفقین تجهیزات نظامی قرض میداد. فرانکلین رزولت، سی و دومین رئیس جمهوری آمریکا، پس از امضای این لایحه گفته بود که ایالات متحده به منظور شکست هیتلر باید به عنوان «زرادخانه بزرگ دموکراسی» عمل کند.
جو بایدن نیز پس از امضای «قانون دفاع از دموکراسی اوکراین»، این لایحه را بسیار مهم توصیف کرد.
لایحه «قانون دفاع از دموکراسی اوکراین» لایحهای فراحزبی بود که به وسیله قانونگذارهای دو حزب دموکرات و جمهوریخواه تنظیم شد و با ۴۱۷ رای موافق و ۱۰ رای مخالف به تصویب مجلس سنا و مجلس نمایندگان آمریکا رسید.
جو بایدن در جریان برگزاری مراسم مربوط به امضای «قانون دفاع از دموکراسی اوکراین» به خبرنگارها گفت:«من این لایحه را امضا میکنم که ابزار مهمی در راستای تلاشهای ما در دفاع از نبرد حکومت و مردم اوکراین در دفاع از دموکراسیشان در مقابل حمله پوتین، به حساب میآید.»