محققان در مطالعه اینکه آیا کووید۱۹ بر نحوه واکنش سیستم ایمنی انسان به تهدیدات ویروسی بعدی تأثیر میگذارد یا خیر، متوجه تغییراتی در مردان متفاوت از زنان شدند.
سویه جدید ویروس کرونا که برای نخستین بار در سال گذشته شناسایی شد، این روزها به سرعت به سویه غالب در ایالات متحده تبدیل شده و با نامی که برای آن انتخاب شده، ترسناک جلوه کرده ولی آیا این سویه که تا کنون در ۲۹ کشور جهان شناسایی شده، خطرناک است؟
گزارش های بین المللی نشان دهنده بحرانی شدن شرایط همه گیری کرونا در گوشه و کنار جهان بوده و در این شرایط اوضاع برخی کشورها از قبیل هندوستان و چین رو به وخامت می رود.
بنابر جدیدترین آمار جهانی کرونا، مجموع مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در دنیا تاکنون به ۶۵۳ میلیون و ۳۷۴ هزار و ۹۰۹ نفر رسیده، مرگ شش میلیون و ۶۵۷ هزار و ۸۸۵ بیمارتایید شده و همچنین ۶۲۸ میلیون و ۹۶۴ هزار و ۸۷۴ نفر از مبتلایان نیز بهبود یافتهاند.
بنابر جدیدترین آمار رسمی همهگیری کرونا، مجموع مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در جهان تاکنون به ۶۴۸ میلیون و ۵۰۲ هزار و ۷۸۳ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۶۴۲ هزار و ۵۳۴ بیمار کووید- ۱۹ نیز تایید شده است.
نتایج یک بررسی در انگلیس نشان می دهد: روش درمانی احتمالی برای مبتلایان به نوع شدید کووید-۱۹ بدون آنکه فایده آشکاری داشته باشد بیماران را در معرض خطر قرار می دهد.
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا ضمن تشریح آخرین وضیعت بروز کرونا و آنفلوآنزا در ایران، گفت: یکی از داروهای ممنوعه در این شرایط برای کودکان آسپیرین است زیرا به دنبال ابتلا به آنفلوآنزا و مصرف آسپیرین ممکن است کودک به مرحله نارسایی شدید کبدی برسد که متاسفانه مرگ و میر در آن زیاد است.
"هامادا آتسوئو"، استاد بیمارستان دانشگاه پزشکی توکیو در ژاپن اظهار کرد که در صورت ظهور زیرسویههای جدید امیکرون، لازم است تا آن ها را به دقت بررسی کرد.
بنابر جدیدترین آمار رسمی همهگیری کرونا، مجموع مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در جهان تاکنون به ۶۴۱ میلیون و ۵۴۴ هزار و ۵۰۲ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۶۲۰ هزار و ۶۳ بیمار کووید- ۱۹ نیز تایید شده است.
بنابر جدیدترین آمار رسمی همهگیری کرونا، مجموع مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در جهان تاکنون به ۶۳۷ میلیون و ۷۶۷ هزار و ۴۷۱ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۶۰۵ هزار و ۷۰۰ بیمار کووید- ۱۹ نیز تایید شده است.
داده های یک مطالعه جدید که در مجله Nature Medicine منتشر شده نشان میدهد که در میان بزرگسالانی که به کووید-۱۹ مبتلا میشوند، از هر سه نفر یک نفرشان حتی پس از ماهها از گذشت ابتلایش به کرونا به سطح سلامتی قبل از عفونت بازنمیگردد.
بنابر جدیدترین آمار رسمی همهگیری کرونا، مجموع مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در جهان تاکنون به ۶۳۵ میلیون و ۷۰۷ هزار و ۶۴۷ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۵۹۴ هزار و ۷۳۰ بیمار کووید- ۱۹ نیز تایید شده است.
در دوران اوج شیوع جهانی ویروس کرونا، گوگل مپس از لایه جدیدی رونمایی کرد که به کاربران امکان میداد تا از تعداد موارد ابتلا به بیماری کووید 19 و روند پیشرفت آن در یک منطقه خاص مطلع شوند. از آن زمان به بعد، چکباکسهای ویژهای برای کسبوکارهای مجری اقدامات پیشگیرانه در برابر شیوع بیماری به برنامه اضافه شد.
بنابر جدیدترین آمار رسمی همهگیری کرونا، مجموع مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در جهان تاکنون به ۶۳۳ میلیون و ۲۴۷ هزار و ۹۰۲ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۵۸۴ هزار و ۱۵۱ بیمار کووید- ۱۹ نیز تایید شده است.