بازار سهام در هفته گذشته شاهد واکنش مثبت به تصمیمات جدید دولت در حوزه یارانهها بود بهنحویکه با رشد ۳/ ۲درصدی شاخصکل و ۸/ ۳درصدی شاخص هموزن، بازدهی این دو متغیر از ابتدای سال به ترتیب به ۱۴ و ۲۶درصد رسید. ارزش معاملات اما بهعنوان مهمترین متغیر پشتیبانیکننده از روند صعودی، هنوز در کانال ۶هزار میلیاردتومان پرسه ...
به زعم اغلب کارشناسان، حجم و ارزش معاملات بازار سرمایه در این روزها را در سطح معقولی قرار دارد و از نظر تکنیکالی نیز محدوده یک میلیون و ۵۰۰هزار واحد همچنان محدودهای تعادلی و مهم برای تعیین رفتار آینده بازار است. در واقع در شرایط کنونی بازار، روند تعادلی معاملات تا رسیدن به فصل مجامع ادامه خواهد داشت و تعادل بازار پایدار خواهد بود.
یک تحلیلگر بازار سرمایه گفت: بازار سرمایه برای صعود یا به زمان نیاز دارد یا به اینکه اخبار مثبتی از جمله لغو بخشنامه عوارض صادراتی بر محصولات معدنی و یا واگذاری سهام خودروسازها به بازار تزریق شود.
آقای آراد پورکار گفت: برخلاف شاخص کل، شاخص هم وزن هفته را مثبت به پایان رساند و با رشد ۱.۴۴ درصدی بر روی پله ۳۸۲ هزار واحد قرار گرفت. شاخص فرابورس نیز با رشد ۰.۹۲ درصدی به تراز ۲۰ هزار و ۳۸ واحد رسید.
در پایان معاملات امروز، شاخص کل بورس پس از رشد ۱۲هزار و ۳۳۶واحدی شاخص کل (یک درصد) آن را در ارتفاع یک میلیون و ۳۰۵هزار واحد قرار گرفت و همچنین شاخص کل هموزن با افزایش ۰.۷۲درصدی مواجه شد.
امروز شاخص کل بورس با حدود ۱۳۱۴ واحد رشد به کانال یک میلیون و ۳۶۸ واحد رسید. بازار سهام پس از سه روز معاملاتی امروز اندکی رشد داشت. بازار سهام در حالی به استقبال مذاکرات میرود که طی روزهای متوالی با افت شاخص کل مواجه بوده است. باید دید اتفاقی که فردا در وین میافتد چطور این بازار را تحت تاثیر قرار میدهد.
شاخص کل بورس در میانه بازار امروز برای دومین بار در این هفته کانال ۱٫۴ میلیون واحدی را از دست داد. این شاخص در حال حاضر با بیش از ۸۳۰۰ واحد ریزش در محدوده یک میلیون و ۳۹۶ هزار واحد قرار گرفته است. شاخص کل و هموزن به ترتیب حدود ۰٫۶۱ و ۰٫۴۷ درصد افت دارند.