تاریخ انتشار :سه شنبه ۷ دی ۱۴۰۰ ساعت ۰۶:۰۰
جالب است ۰
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، از اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی بیمه سلامت برای پوشش بیمه‌ای درمان ناباروری در سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: بر این اساس آمادگی داریم تا حد بسیار زیادی خدمات درمان ناباروری را تحت پوشش قرار دهیم.
اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی بیمه سلامت برای درمان ناباروری
به گزارش مردم فردا،دکتر محمدمهدی ناصحی_مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، گفت: کار بزرگ و ارزشمندی در حوزه درمان ناباروری در کشور شکل گرفته و آن هم این است که مرکز درمان ناباروری ابن سینا مدت‌ها در حال ارائه خدمت به مردم است. امکانات این مجموعه کامل و بسیار خوب است. امیدواریم زوجین نابارور از این امکانات استفاده کنند.

اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی بیمه سلامت برای درمان ناباروری
وی ادامه داد: ما در بحث پوشش این خدمات در سال ۱۴۰۰ با اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومان خدمات ناباروری را تحت پوشش قرار دادیم و این امر را برای زوجین نابارور تسهیل کردیم. تقاضای ما این است که کسانی که مشکل دارند به مراکز مراجعه کنند و خدمت بگیرند و تا ۳ نوبت در سال بیمه سلامت هزینه‌های بخش خصوصی و دولتی را تقبل می‌کند.
ناصحی گفت: حتی برای مشکلات خاص فراتر از حد در نظر گرفته شده و آمادگی ارائه خدمت وجود دارد. باید به زوجین نابارور اطمینان خاطر دهیم که ما در کنارشان هستیم و کارهایی انجام می‌دهیم و این امر مکررا در سطح ملی اطلاع رسانی شده است.
ناصحی در پایان تاکید کرد: آمادگی داریم تا حد بسیار زیادی خدمات درمان ناباروری را تحت پوشش قرار دهیم.
در بخش دیگر این نشست، دکتر محمدرضا صادقی_رئیس پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن سینا در نشست خبری مشترک با سازمان بیمه سلامت درباره پوشش بیمه درمان ناباروری، گفت: باید بتوانیم از زوجین نابارور حمایت بیشتری داشته باشیم. مظلوم‌ترین زوجین، بیماران نابارور هستند که مجموعه درمان‌ها را انجام می‌دهند. مجموعه پروسیژرها به افراد ارائه می‌شود، اما وقتی اعلام می‌کنیم حداکثر موفقیت درمان مثلا ۵۰ درصد است، دچار اضطراب می‌شوند که آیا با پرداخت این هزینه‌ها دارای فرزند خواهند شد یا خیر؟.
وی افزود: از آنجایی که فاکتورهای مختلفی در درمان ناباروری موثر است، ممکن است وقتی زوجین نتیجه نگیرند، به مرکز دیگری مراجعه کنند. در نتیجه مجددا باید هزینه‌های تشخیصی را متحمل شوند. بر این اساس جا دارد سیاست گذاران کشور به این امر ورود کنند. باید توجه کرد که بحث کاهش موالید، لزوم حفظ جمعیت و مسن شدن جمعیت مسئله مهم جامعه است.
وی تاکید کرد: هنوز هم با وجود تمام مشکلات داشتن فرزند برای خانواده‌ها مهم است و ان‌شاءالله با کمک بیمه پایه و تکمیلی بتوانیم شاهد باشیم که جمع بیشتری از مشتاقان فرزندآوری را پذیرش و درمان کنیم.

گرانی درمان‌های ناباروری و لزوم حمایت بیمه‌ها
صادقی بیان کرد: درمان‌های ناباروری درمان‌های گران‌قیمتی هستند و در عین حال درصد موفقیت پایین‌تری هم دارند. البته بیمه‌ها هم با محدودیت‌هایی مواجهند. در کل دنیا هم تعداد دفعاتی که افراد می‌توانند از خدمات درمان ناباروری استفاده کنند، محدود است، اما امیدواریم با کمک بیمه‌ها به خوبی خدمت ارائه دهیم.

نیاز ۴ میلیون زوج نابارور به خدمات درمان ناباروری در کشور
در ادامه این نشست،   مهدی رضایی_معاون بیمه و خدمات سلامت بیمه سلامت ایران، گفت: بیمه‌های پایه در سال جاری به دلیل سیاست‌های جمعیتی به بحث درمان نایاروی ورود کردند. حدود ۲۶ میلیون زوج داریم که بین ۱۰ تا ۱۵ درصد نیاز به خدمات درمان ناباروری دارند که حدود ۴ میلیون از زوجین را شامل می‌شوند.
وی افزود: در سال ۱۴۰۰ بخش قابل توجهی از پوشش خدمات درمان ناباروی در اختیار بیمه قرار گرفته است. در شهریور سال جاری هیئت محترم وزیران مصوبه ای گذاشت که خدمات ناباروری را تحت پوشش بیمه قرار دادند که یک شرط آن تدوین استاندار خدمتی بود که در سطح وزارت بهداشت تدوین می‌شود و شرط دوم خرید راهبردی خدمات بود که هر دو امر محقق شد.
رضایی ادامه داد: مصوبات دوم آذرماه به سازمان رسید و بلافاصله از آن استقبال کردیم. اکنون به دو شکل این خدمات ارائه می‌شوند؛ اولا بسته‌های خدمتی جامع هستند و از اول خدمت ویزیت تا انتها، تمام خدمات تحت پوشش بیمه قرار دارد. بر اساس مصوبه شورای عالی بیمه، خدمات را بر مبنای تعرفه دولتی پوشش ۹۰ درصدی و در مراکز عمومی غیر دولتی هم ۹۰ درصد خدمات با تعریفی که ارائه شده، تحت پوشش هستند.
وی ادامه داد: مرکز درمان ناباروری ابن سینا هم دعوت به همکاری شده است. با تاکید مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ما آمادگی داریم که خدماتی که جزو تجهیزات را محسوب می‌شود، تحت پوشش قرار دهیم. این اقدامات منجر به کاهش پرداختی از جیب بیماران خواهد شد.

۴ تیپ درمان ناباروری
همچنین در ادامه این نشست، دکتر علی صادقی تبار_ مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینا، گفت: درمان‌های ناباروری چهار تیپ کلی دارد. درمان سرپایی، درمان IUI با هزینه‌های کم، درمان IVF هستند که تحت پوشش بیمه قرار خواهند گرفت. متاسفانه برخی زوجین به تیپ چهارم درمان تحت عنوان جایگزین یا اهدا نیاز پیدا می‌کنند و جنس این درمان‌ها که با حفظ اصل محرمانگی است مانع ارائه اسناد به سازمان‌های بیمه گر می‌شود و این بیماران همواره با چالش روبرو هستند. زیرا قانون اجازه نمی‌دهد اسناد این خدمات به جایی ارائه شود. بنابراین باید برای این افراد حمایت دیگری در نظر گرفته شود. اکنون ما به هر چهار گروه با بهترین کیفیت خدمت می‌دهیم.
وی گفت: البته از قدیم هم که درمان آی وی اف تحت پوشش بیمه نبود، بخش‌های داروخانه و آزمایشگاه که قریب ۴۰ درصد هزینه‌ها به این بخش‌ها بازمی‌گشت را با پوشش بیمه ارائه می‌دادیم.
https://mardomefarda.ir/vdci.rarct1aupbc2t.html
منبع : ایسنا
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما