به گزارش
مردم فردا،حدود پنج سال پس از ثبت دادخواست، FDA جمعه یکم مارس، تایید کرد در صورت ذکر برخی هشدارها با پیامی که به رابطه مصرف ماست و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ اشاره میکند، مخالفت نخواهد کرد.
به گفته این سازمان، باید در پیام برای مصرفکنندگان این نکته نیز ذکر شود که شواهد محدود است و معیار مصرف موثر برای کاهش خطر دیابت نوع ۲، خوردن دو فنجان یا سه وعده ماست در هر هفته است.
در درخواست دانون به مشخصات مواد مغذی، پروتئینها، ویتامینها و سدیم کم موجود در ماست و پژوهشهایی اشاره شده است که ارتباط بین مصرف منظم ماست و کاهش خطر دیابت را نشان میدهد.
این درخواست به فواید ماست (مستقل از ترکیب آن با شکر یا چربی) برای سلامتی در جایگاه غذا اشاره میکند. البته میزان قند و چربی در انواع ماست بسیار متفاوت است.
به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها، هرچند برخی از انواع کمچرب یا شیریننشده ماست، کالری کمی دارند و منبع سالمی از پروتئین، ویتامین دی و کلسیم بهشمار میروند، ماستهای طعمدار اغلب شکر افزودنی زیادی دارند و مصرف آنها باید محدود شود.
مدتها است که پژوهشها به ارتباط بین مقادیر زیاد شکر افزودنی و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ اشاره میکنند.
به گزارش ایندیپندنت، برخی شواهد مرتبط با فواید ماست برای سلامتی به تحقیقی در ۲۰۲۲ برمیگردد. طبق یافتههای این تحقیق، مصرف محصولات لبنی تخمیرشده به ویژه ماست ممکن است در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ موثر باشد.
ماست همچنین در کنار موادی مانند غلات کامل، روغن زیتون و ماهی از عناصر رژیم غذایی مدیترانهای است.
نتایج پژوهشی در ۲۰۲۰ نشان میدهد که پایبندی به این رژیم غذایی، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا حد چشمگیری کاهش میدهد.