به گزارش
مردم فردا،چای طبیعی کافئیندار است و تمام چایهای سیاه، سبز، اولانگ و سفید دارای کافئین هستند. حتی چایهایی با عنوان «بدون کافئین» نیز کاملاً بدون کافئین نیستند و مقادیر کمی کافئین دارند که ممکن است مصرف آن برای برخی افراد مضر باشد؛ از جمله:
زنان باردار: زنان باردار تنها مجاز به مصرف مقدار محدودی کافئین هستند و باید از مصرف مقادیر زیاد کافئین خودداری کنند.
مبتلایان به بیماریهای قلبی عروقی: اگر مشکلات قلبی عروقی دارید، نوشیدن چای ممکن است این شرایط را تشدید کرده و احتمال ابتلا به بیماریهای دیگر را افزایش دهد.
افراد مبتلا به رفلاکس اسید: اگر مستعد سوزش سر دل ناشی از افزایش اسید معده هستید، بد نیست مصرف چای خود را کاهش دهید تا ببینید شرایطتان بهبود مییابد یا نه.
افراد مبتلا به کمبود ویتامین B۱ یا آهن: اگر دچار کمبود ویتامین B۱ یا آهن هستید، باید از مصرف زیاد چای بپرهیزید یا مصرف آن را ترک کنید. تانن موجود در چای ممکن است جذب B۱ و آهن را برای بدن سختتر کند.