به گزارش
مردم فردا، محققان چینی با این تحقیق دوقسمتی که از طریق مقایسه با مطالعات همتا بررسی شد، شواهد قبلی درباره خطرات مصرف غذا در ظروف پلاستیکی را تایید کردند. دادههای این تحقیق نشان میدهد که میان قرار گرفتن مکرر در معرض پلاستیک و افزایش خطر نارسایی احتقانی قلب ارتباط قابل توجهی وجود دارد. پلاستیک حاوی حدود ۲۰هزار ماده شیمیایی است و بسیاری از آن ها، مانند پیبیای، فتالاتها و پیافایاس، سلامت را تهدید میکنند. این مواد شیمیایی اغلب در بستهبندیهای غذایی یافت میشوند و با طیف وسیعی از مشکلات سلامت ازجمله سرطان و آسیبهای تولید مثلی ارتباط دارند. محققان برای این مطالعه، آب جوش را یک، پنج و ۱۵ دقیقه در ظرف قرار دادند، زیرا وقتی محتویات داغی را داخل ظرفی میریزیم مواد شیمیایی آن با نرخهای بسیار بالاتری نشت میکنند. این مطالعه تحقیقات قبلی را تایید میکند که میگوید در حرارت مایکروویو ظرفهای پلاستیکی در هر سانتیمتر مربع تا ۴.۲ میلیون ذره میکروپلاستیک نشتی دارند.
در این مطالعه توصیهای برای مصرفکنندگان ارائه نشد، اما حامیان بهداشت عمومی میگویند که از استفاده از مایکروویو، ریختن غذای داغ در ظرف پلاستیکی و داغ کردن هر چیزی در ظرف پلاستیکی پرهیز و به جای آن از ظروف شیشهای، چوبی و استیل ضد زنگ استفاده کنید.