به گزارش
مردم فردا،ردموندیها میخواهند با استفاده از این قابلیت در عینکهای واقعیت افزوده، به درک فعالیتها و حرکات بدنی افراد توسط کودکان نابینا کمک کند.
افراد نابینا به کمک فناوریهای روز میتوانند بهتر از قبل با دیگران تعامل داشته باشند اما کودکان نابینا نمیتوانند حرکات افراد را مشاهده کنند و این باعث کاهش تواناییهای آنها در برقراری ارتباط با دیگران میشود. مایکروسافت اما برای کمک به این دسته از کودکان، پروژه PeopleLens را توسعه داده تا بتواند به بهبود برقراری ارتباطات کودکان نابینا کمک کند.
پروژه PeopleLens مایکروسافت، قدمی برای بهبود روابط کودکان نابینا
ضعف کودکان نابینا در برقراری ارتباطات از طریق زبان بدن و مشاهده، سبب شد تا محققان مایکروسافت به فکر توسعه یک پروژه مخصوص برقراری بهتر ارتباط توسط کودکان نابینا باشند.
این پروژه به نحوی است که اطلاعات آن برای کودکان نابینا منطقی به نظر میرسد. با استفاده از PeopleLens میتوان مجموعهای از ابزارهای نرمافزاری را روی یک عینک واقعیت افزوده پیاده کرد.
به همین ترتیب، حسگرهای داخلی عینک با این اکوسیستم نرمافزاری میتوانند حرکات مخاطب را شناسایی کنند. در هنگام برقراری ارتباط، اطلاعاتی مانند میزان فاصله، موقعیت و حرکات فرد شناسایی شده از طریق نشانههای صوتی مختلف به کودکان نابینا اطلاع داده میشود.
راهنماییهای دیگری نیز مانند کمک به تعیین جهت سر برای صحبت، شناسایی افراد از فاصلههای دورتر و... در این پروژه وجود دارند. این پروژه برای استفاده دائمی طراحی نشده؛ بلکه حکم یک ابزار کمک آموزشی برای برقراری بهتر ارتباطات توسط کودکان نابینا را دارد.
روش مذکور به این دسته از افراد کمک میکند تا آنها نیز بتوانند مهارتهای ارتباطی غیرکلامی را به دست آورند. در حال حاضر پروژه PeopleLens در فاز آزمایشی قرار دارد. مایکروسافت میخواهد در قدم بعدیاش، یک گروه از کودکان 5 تا 11 ساله بریتانیایی را جمعآوری کند تا به نتایج دقیقتری دست یابد.