به گزارش
مردم فردا، با بیان اینکه تلاش برای بازگشت حق حاکمیت به مردم یک اولویت اساسی برای جریان اصلاحات است، اظهار کرد: در سالهای اخیر کمتر به این موضوع اهمیت داده شده و جایگاه و نقش حاکمیت مردم کمرنگ شده است.
وی ادامه داد: میزان مشارکت در انتخابات سال گذشته اتفاق تلخی بود. نسبت کسانی که در انتخابات شرکت نکرده یا آرای باطله و سفید دادند به کسانی که در انتخابات به نامزدهای تایید صلاحیت شده رای دادند، نشانهای بر کمرنگ شدن نقش حاکمیت مردم است که این موضوع نگرانی جدی ایجاد کرده است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به خلق ادبیات تحریم انتخابات در سالهای اخیر، تصریح کرد: تحریم انتخابات، رویکردی انفعالی است. جریان اصلاحات باید برای احیای صندوق های رای تلاش کند. جنبش مشروطه، ملی شدن صنعت نفت، انقلاب اسلامی و حماسه دو خرداد برای احیای جایگاه و نقش صندوقهای رای بود و این مسیر و رویکرد باید تداوم یابد. جریان اصلاحات باید در مسیر اصلاح قانون انتخابات، برگشت تمامی نهادها به جایگاههای قانونی خود و کاهش دخالتهای بیمورد حرکت کند.
حقشناس در پاسخ به این پرسش که آیا اصلاحات چنین قدرتی دارد، گفت: قدرت از آنِ مردم است. جریان اصلاحات باید با مردم سخن بگوید و به صراحت از خواستههای مردم حمایت کند. مردم هم ثابت کردهاند که اگر سخن دقیق، درست و روشنی شنیده و بین حرف و عمل فاصله نبینند، به صحنه میآیند.
وی در پایان گفت: جریان اصلاحات باید راه و تمایز خود را نسبت به جریانهای برانداز و گروههای تجزیه طلب مشخص کنند.