تاریخ انتشار :شنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۳۰
جالب است ۰
شرکت هوافضای آلمانی «Wingcopter» که پهپاد بدون سرنشین را طراحی و تولید می‌کند، از همکاری خود با کمپانی «Continental» تولید کننده قطعات الکتریکی و مکانیکی خبر داد. این دو شرکت تصمیم به ایجاد یک شبکه تحویل عظیم طی پنج سال آینده در 49 کشور در جنوب صحرای آفریقا را دارند تا دارو، واکسن، نمونه‌های آزمایشگاهی و غذا را در این ناحیه توزیع کند.
پهپادی که غذا و تجهیزات پزشکی را در کمتر از پنج دقیقه به مقصد می‌رساند
به گزارش مردم فردا،پهپادهای Wingcopter نوعی پل هوایی ایجاد می‌کنند که می‌تواند غذا و تجهیزات پزشکی را بین یک تا پنج دقیقه به مقصد برساند. اولین سری از این پهپاد در سه ماهه اول سال 2023 تحویل داده خواهند شد.

تحویل محموله به کمک هواپیماهای بدون سرنشین ایده جدیدی نیست. اما درحالیکه شرکت‌هایی همانند «بل آلفابت» موفقیت‌هایی در بازارهای محدود بدست آورده‌اند، سوالات زیادی در این‌باره وجود دارد. به عنوان مثال، مقررات استفاده از این سیستم توزیع چه خواهد بود؟ آیا به میزان کافی کارایی دارد؟ مزایا و معایب آن چیست؟
باتوجه به بحران‌های غذایی در قاره آفریقا که پس از جنگ روسیه و اوکراین شدت گرفته است، شبکه‌های ارسال به کمک پهپادها پتانسیل بالایی در رفع این معضل دارند. علاوه بر این، مناطقی در این ناحیه وجود دارد که تحت تاثیر خشکسالی و طاعون است.

شرکت Wingcopter در سال 2017 تاسیس شد و در مرحله اول پهپاد «Wingcopter 198» را ارائه کرد. این پهپاد قادر است سه بسته جداگانه با مجموع وزن 13 پوند محموله را تا 68 مایل حمل کرده و هریک را به صورت جداگانه رها کند. بدین ترتیب، انجام چندین محموله در یک پرواز ممکن می‌شود.

این پهپادها از راه دور توسط خلبانانی کنترل می‌شوند که می‌توانند 10 سیستم را به‌طور همزمان رصد و کنترل کنند.

کاهش میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای یکی دیگر از مزایای استفاده از این سیستم است. دانشمندان عقیده دارند پهپادها به حل معضل گرمایش زمین کمک می‌کنند.

اولین سری از پهپادهای Wigncopter کار خود را در سال 2023 آغاز خواهند کرد.
https://mardomefarda.ir/vdcf.xdeiw6dexgiaw.html
منبع : دیجیاتو
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما