به گزارش
مردم فردا، توسعه فناوری، باعث شده تا بیشتر کارهای بانکی ما به صورت الکترونیکی و در خانه انجام شود، اما در عین حال این پیشرفت احتمال کلاهبرداری آنلاین را نیز افزایش داده است. به همین علت در ادامه این مطلب به شما آموزش میدهیم که چگونه از اطلاعات بانکی دربرابر هکرها محافظت کنید.
به مرور زمان رمز عبور خود را تغییر دهید
برای محافظت از اطلاعات بانکی خود در برابر هکرهای احتمالی، لازم است رمز عبور خود را هر ۲ تا ۳ ماه تغییر دهید. علاوه بر این، همیشه یک رمز عبور قوی تنظیم کنید که حداقل هشت کاراکتر داشته و آن را با کسی به اشتراک ندهید.
هرگز از رایانههای عمومی استفاده نکنید
یک دستگاه عمومی، جزئیات بانکی شما را در برابر تهدیدات آسیبپذیرتر میکند و یک هکر میتواند به راحتی اطلاعات امن شما را در اختیار بگیرد و پولهای بانکیتان را سرقت کند.
فقط از برنامهها یا وب سایتهای تأیید شده برای بانکداری آنلاین استفاده کنید
همیشه توصیه میشود برای انجام هر گونه تراکنش نقدی آنلاین از برنامهها یا وب سایتهای ایمن و تأیید شده استفاده کنید. هنگامی که وارد برنامههای یا وب سایت غیرمجاز میشوید ممکن است هکرها در کمین باشند تا اطلاعات بانکی شما را سرقت کنند.
اتصالات اینترنتی ایمن استفاده میکنید
در مکانهای عمومی، مردم تمایل دارند از اینترنت رایگان برای انواع کارها، از جمله امور بانکی یا پرداخت، استفاده کنند، و این میتواند ناامن باشد. بنابراین، هنگام پرداخت آنلاین، همیشه با یک اتصال اینترنتی امن ثبت نام کنید. علاوه بر این، مطمئن شوید که اتصال اینترنت بی سیم خانه خود را با یک رمز عبور قوی ایمن کنید.
اسیر کلاهبرداریهای فیشینگ نشوید
حتماً با ایمیلها، تماسها و پیامهایی مواجه شدهاید که سعی میکنند شما را فریب دهند تا اطلاعات مالیتان را فاش کنید. کلاهبردار ممکن است به عنوان یک کارمند بانک عمل کند که برای دریافت اطلاعات بانکی یا رمز عبور یکبار مصرف شما به نام بازپرداخت نقدی، چک میکند.
هنگامی که آنها اطلاعات مورد نیاز را دارند، میتوانند بدون اطلاع شما به حساب بانکی شما دسترسی داشته باشند. بنابراین، توصیه میشود از کلیک کردن یا پاسخ دادن به لینکها یا تماسهای مشکوکی که ممکن است به هکرها برای دریافت حساب بانکی شما کمک کند، خودداری کنید.