این منابع گفتند حملاتی که احتمالاً توسط تهران یا عوامل آن در منطقه انجام میشود مراکز نظامی و دولتی را در اسرائیل هدف قرار خواهند داد و حمله احتمالی "ممکن است در روزهای آینده با استفاده از موشکها یا پهپادهای با دقت بالا انجام شود".
در پی تصمیم وزارت بازرگانی ترکیه برای محدودیت صادرات برخی محصولات این کشور به سرزمین های اشغالی فلسطین، وزیر خارجه رژیم اسرائیل به رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه حمله کرد و مدعی شد که او منافع ترکیه را فدای حمایت از جنبش حماس می کند.
۱۶ قانونگذار دیگر در نامهای به جو بایدن رئیس جمهوری و آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا خواستار توقف انتقال تسلیحات به اسرائیل شدهاند و تاکنون شمار مخالفان فروش اسلحه به تل آویو در کنگره به ۵۶ نفر رسید.
«استفان سژورن» وزیر خارجه فرانسه در اظهاراتی گفت که برای بازگشایی مسیرهای ارسال کمکهای بشردوستانه به مردم فلسطین در غزه، اسرائیل باید تحت فشار و حتی تحریم قرار گیرد.
در واکنش به اظهارات رژیم صهیونیستی مبنی بر موافقت با ارسال کمکهای مضاعف به غزه، وزیر خارجه آلمان گفت این رژیم باید دست از بهانهتراشی برداشته و سریعا ادعای خود را عملی کند.
مشاور امنیت ملی اسبق دولت انگلیس در واکنش به کشته شدن هفت امدادگر بینالمللی در حملات هوایی رژیم صهیونیستی در غزه خواستار توقف فروش تسلیحات از سوی کشورش به این رژیم شد.
یکی از مسؤولان عالی رتبه رژم صهیونیستی تاکید کرد که امکان حصول پیشرفت در مذاکرات غیرمستقیم با جنبش حماس جهت امضای قرارداد تبادل اسرا به موجب توافق آتشبس در غزه وجود دارد.
منابع رسانهای صبح امروز (سهشنبه) از حمله رژیم صهیونیستی به شهرک «الناقوره» در جنوب لبنان خبر دادند. همچنین آژیرهای خطر در شهرکهای صهیونیستنشین نزدیک مرز لبنان به صدا درآمده است.
فرمانده ارشد آمریکا در «خاورمیانه» گفت از برنامههای رژیم صهیونیستی برای به حداقل رساندن آسیب به غیرنظامیان فلسطینی در صورت آغاز عملیات نظامیان این رژیم در رفح غزه اطلاعی ندارد چون برنامهای وجود ندارد.