سندرم پای بیقرار که به عنوان یک اختلال عصبی شناخته میشود، باعث احساس ناخوشایند در پاها میشود و فرد مبتلا این احساس را به صورت گزگز، مورمور، سوزش، درد و کشش و یا حرکت حشرات روی پوست توصیف میکند؛ به طوری که ناچار است برای کاهش این حسها، پای خود را مدام حرکت دهد یا بِکشد.
رییس بخش خون و انکولوژی بیمارستان مفید، گفت: سرطان در کودکان و بزرگسالان ممکن است بروز کند اما در کودکان نسبت به بزرگسالان بسیار کمتر و نادرتر است. تقریبا در مقابل هر ۵۰ بزرگسال، یک کودک ممکن است به سرطان مبتلا شود؛ اما خوشبختانه اکثر سرطانها در کودکان درمان میشود.
یک متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اکوکاردیوگرافی در همدان با اشاره به عوامل مهم پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی گفت: اگر در هفته ۳ بار و هر بار به مدت ۷۵ دقیقه یا ۵ مرتبه و هر بار به مدت ۲۵ دقیقه ورزش کنیم سلامتی را به قلب هدیه میدهیم.
مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه نباید در طول روز بیش از نیم ساعت را به خواب اختصاص داد، گفت: بهبود کیفیت خواب بر عملکرد سیستم ایمنی موثر است و خواب کم یا نامناسب سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
«کپسایسین» عاملِ تندیِ مواد غذایی است. این ماده ترکیبی شیمیایی است که در خوراکیهای تند مثل فلفل قرمز وجود دارد و دلیل همان احساس سوزشی است که هنگام خوردن این ماده، احساس میکنیم. برخی ممکن است تندیِ ناشی از کپسایسین را دوست نداشته باشند، اما جالب است بدانید این ترکیب مزایای زیادی برای سلامتی دارد. برای مثال، کپسایسین میتواند به عنوان یک مسکن برای ...
مبتلایان به کرونا، به مرور دچار بیاشتهایی و در نتیجه سوءتغذیه خواهند شد. این مسئله، ضعیف سیستم ایمنی بدن را در پی دارد. رژیم غذایی سرشار از پروتئین و کالری بهترین رژیم غذایی در دوران کرونا است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به چگونگی مواجهه با بیمار دچار مسمومیت، گفت: بهترین کار برای بیمار دچار مسمومیت، این است که هیچ اقدامی نشود؛ اقداماتی مانند وادار کردن بیمار به استفراغ، میتواند کشنده باشد.