دو شرکت دارویی فایزر و بیو.ان.تک در بیانیهای اعلام کردند که ثبت نام برای انجام آزمایش بالینی با هدف تولید واکسن مخصوصی علیه سویه امیکرون ویروس کرونا را آغاز کردهاند.
رنگبندی جدید کرونایی۶ بهمن در اپلیکیشن ماسک در حالی منتشرشد که اولین شهر در نقشه کرونایی کشور پس از آغاز خیز ششم کرونا قرمز شد. بر این اساس جانشین پلیس راهور ناجا از اعمال محدودیت تردد در شهرهای قرمز و نارنجی کرونایی با توجه به وضعیت تزریق واکسن و تست کرونا خبر داد.
مدیرعامل شرکت دارویی فایزر میگوید: برای ما تولید واکسن کرونایی که سالانه تزریق شود، نسبت به تزریق هر چند ماه یک بار دُزهای یادآور این واکسن، ارجحیت دارد.
وزیر بهداشت با ابراز نگرانی از افزایش چهار برابری بیماران سرپایی کرونا در کشور طی چند روز اخیر، در عین حال درباره واکسیناسیون دز سوم و همچنین جزییات واکسیناسیون کودکان زیر ۱۲ سال توضیح داد.
براساس آخرین اعلام وزارت بهداشت تاکنون ۲۶۰۹ بیمار مبتلا به اومیکرون در کشور شناسایی شدهاند. بررسیها نشان میدهد تنها در یک روز ۳۰۳ابتلای جدید افزایش پیدا کرده است.
یک اپیدمیولوژیست ضمن تشریح وضعیت بروز کرونا در کشور، تاکید کرد: در صورت وقوع پیک ششم، قله آن در مرگ و میر و بستری به اندازه پیک پنجم نخواهد بود اما این احتمال وجود دارد که رکورد ابتلا به کرونا در کشور زده شود.
معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی مراجعات سرپایی در تهران نسبت به سه هفته گذشته، گفت: امیکرون در تهران هم به سمت غالب شدن میرود و طبق الگویی که بررسی کردهایم، نزدیک به ۴۵ تا ۵۰ درصد موارد ابتلا در تهران اُمیکرون است.
"رویترز" در گزارشی از یافتههای جدید درباره واکسن کرونا منتشر کرد: سطح پادتن در خون پس از تزریق دُز چهارم واکسن کرونا افزایش مییابد اما به اندازهای نیست که به طور کامل از ابتلا به سویه اُمیکرون جلوگیری کند.
دبیر کمیته اپیدمیولوژی و پژوهش کمیته علمی کشوری مقابله با کووید۱۹ با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از موارد کرونایی که در کشور در حال گردش است، از نوع سویه اُمیکرون است، گفت: درصد ابتلا به اُمیکرون و تعداد موارد بیماری در کشور در حال افزایش است و به نظر میرسد که سیگنالی برای موج ششم دریافت کردهایم و در صورت ادامه این شرایط، هفته آینده اُمیکرون ...
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: به اندازه کافی کیت تشخیصی ٱمیکرون نداریم اما با تولید داخلی، دست ما برای انجام تستهای بیشتر باز می شود.
مینو محرز، دبیر انجمن بیماریهای عفونی و عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونای وزارت بهداشت، خطرات این گروه واکسینه نشده در جامعه را جدی میداند و میگوید که بهترین مثال برای این افراد واکسننزدههای آمریکاست که آمار مرگومیرشان با توجه به شیوع گسترده اومیکرون افزایش پیدا کرده است. او در گفتوگو با همشهری، توضیح بیشتری میدهد.
آمار قطعی مبتلایان به اُمیکرون در کشور به 500 نفر رسیده اما به گفته متخصصان، قطعا آمار واقعی مبتلایان به این سویه بیشتر است و احتمالا تا چند هفته دیگر وارد پیک مجدد بیماری خواهیم شد.
پژوهشگران با انجام یک مطالعه و بررسی بیش از ۷۰ هزار نفر، میزان استرس، اضطراب و تابآوری افراد را در روزهای ابتدایی همهگیری کووید-۱۹ در ایران مورد ارزیابی قرار دادند.
دبیر کمیته علمی کشوری کووید۱۹ در تشریح آخرین وضعیت انتشار سویه امیکرون کرونا در کشور، گفت: باتوجه به شیوع امیکرون در کشورهای جهان و در کشورهای اطراف ما از جمله در بحرین و کویت، به نظر میرسد که ما در چند هفته آینده شاهد پیکی از امیکرون باشیم.
دبیر کمیته علمی کشوری مبارزه با کرونا درباره واکسیناسیون سنین ۵ تا ۱۱ سال گفت: بر اساس مطالعات صورت گرفته در کشورهای دیگر دنیا و اویدنسهای موجود دریافتیم که واکسیناسیون این گروه سنی الزامی است.