دولت در بخشنامه بودجه سال آینده درحالی درصد افزایش علیالحساب حقوق کارمندان دولت را 20 درصد تعیین کرده که این رقم تفاوت زیادی با تورم کنونی و حتی تورم هدفگذاریشده تا پایان امسال دارد.
اخیرا وزارت اقتصاد گزارشی از شرکتهای دولتی منتشر کرده که اطلاعات جالبی درخصوص شرکتهایی با بیشترین هزینه پرسنلی، بیشترین نیروی انسانی، بیشترین زیان و بیشترین دارایی در این شرکت ها به چشم می خورد.
سرعت رشد ماهانه اجارهبها در کشور پس از ۷ماه افت پیدرپی، خردادماه افزایش یافت. آمار رسمی -تغییرات شاخص اجاره مسکن- نشان میدهد، اگرچه تورم عمومی در ماه پایانی بهار کاهش یافت، اما «انعکاس با تاخیر روند فزاینده آن در ماههای قبل بر معادلات بازار اجاره» باعث شده بار دیگر این بازار شاهد رشد نگرانکننده هزینه اجارهنشینی باشد.
بازار اجارهنشینها در آستانه «شروع فصل اصلی جابهجاییها» با سه تغییر روبهرو شد که مهمترین آن، عقبنشینی تورم اجاره مسکن از سطح تاریخی دو سال گذشته است.
در ماههای اخیر تورم ماهانه و نقطهای در یک کالای خوراکی مهم به اوج خود رسیده است. گوشت قرمز و سفید از مهمترین بخشهای خوراکی در کشور تلقی شده که با رکوردهای بیسابقهای در اردیبهشت امسال همراه بوده است.
فروردین ١٤٠٢ بیشترین تورم ماهانه مربوط به گروههای «میوه و خشکبار» با ۱۵.۳ درصد، «حمل و نقل» با ٨.٦ درصد و «کالاها و خدمات متفرقه» با ٧.٠ درصد بوده است.
جمعیت دچار به «فقر مسکن» در ایران براساس جزئیات یک گزارش رسمی، رکورد معناداری زده است؛ بهطوریکه ۵۵درصد خانوارها از «مسکن مناسب و در استطاعت» محروم هستند.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به تحولات نظام مالیاتی و بهینه سازی فرآیندهای مالیات ستانی داده محور گفت: در فروردین ماه سالجاری بیش از ۴۳ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی وصول شده که نسبت به سال قبل رشد ۴۹درصدی را نشان میدهد.
افزایش نرخ اجاره خانه در شهرستانهای استان تهران در حالی «سرسام آور» توصیف میشود، که برخی از کارشناسان ضمن هشدار در زمینه فشار به دهکهای پایین جامعه خواستار اقدامات نظارتی بیشتر دولت شدند.
طبق آمار بیش از ۳۷ درصد از خانوادههای شهرنشین کشور، اجارهنشین هستند و هزینه اجارهبها بیشترین سهم را در سبد هزینههای آن ها دارد. این آمار در کلانشهرهای کشور از عدد ۳۷ درصد فراتر است و مطابق پایش انجام شده در تهران ۵۱ درصد خانوادهها مستاجر هستند.