وزارت بهداشت آخرین وضعیت کووید ۱۹ در کشور را اعلام کرد و بر اساس آن متاسفانه در شبانه روز گذشته هفت تن دیگر به دلیل این بیماری جان خود را از دست دادند.
طی سال های گذشته رقابتی جدی بین پژوهشگران علوم دارویی و ویروس کرونا شکل گرفته بود و با معرفی هر دارو و واکسن مرتبط با این ویروس، شاهد ظهور سویه ای جهش یافته و جدید بودیم که داروهای پیشین را بی اثر می کرد. به تازگی اما محققان خبر از تولید دارویی داده اند که در برابر همه سویه ها موثر است.
یک متخصص ویروسشناسی پزشکی در پاسخ به این سوال که آیا کرونا هم میتواند سرنوشتی مثل آنفلوانزا داشته باشد و به ویروس فصلی تبدیل شود یا خیر؟ گفت: معمولا ویروسهای تنفسی از الگوی اپیدمیولوژی یکسان تبعیت میکنند، در مورد آنفلوانزا در نواحی معتدل پیک عفونت در پاییز و زمستان است و در نواحی گرمسیری در کل فصل سال، بهنظر میرسد ویروس کرونا نیز آرام آرام از ...
یک دسته از افراد سالم هستند و دچار ویروس کرونا نشدهاند که این افراد در این شرایط هم میتوانند روزه بگیرند، اما به شرطی که اصول تغذیهای خود را رعایت کنند، یعنی باید حتما وعده سحری را بخورند و در وعده سحری و افطاری، نکات تغذیهای را رعایت کنند و همچنین از افطاری تا سحری، میوه و مایعات مصرف کنند.
وزارت بهداشت از شناسایی ۳۶۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در کشور خبر داد و اعلام کرد که در این مدت ۱۸ نفر از مبتلایان نیز جان خود را از دست دادهاند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۳۱۱ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۱۱ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت از افزایش موارد کرونا در کشور و افزایش شهرهای قرمز و نارنجی خبر داد و گفت: زمانیکه موارد سرپایی بیماری افزایش مییابد، حتما موارد بستری هم افزایش خواهد داشت و از آنجایی که برخی بیماران که به کرونا مبتلا میشوند، بیماریهای زمینهای هم دارند، در نتیجه احتمال افزایش فوتیهای ناشی از کرونا نیز وجود ...
شرکت داروسازی ژاپنی و تولیدکننده قرص ضد ویروس کرونا در این کشور اعلام کرد: آزمایشهای بالینی نشان میدهد که با استفاده از این دارو خطر بروز عوارض "بلندمدت" کووید تقریبا به نصف میرسد.
سویه جدید ویروس کرونا که برای نخستین بار در سال گذشته شناسایی شد، این روزها به سرعت به سویه غالب در ایالات متحده آمریکا تبدیل شده و با نامی که برای آن انتخاب شده، ترسناک جلوه کرده؛ ولی آیا این سویه که تاکنون در ۳۲ کشور جهان شناسایی شده، واقعا خطرناک است؟ به طور کلی این زیر سویه از کرونا چه تفاوتی با اجداد خود دارد؟
بنابر جدیدترین آمار جهانی کرونا، مجموع مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در دنیا تاکنون به ۶۷۶ میلیون و ۱۳۷ هزار و ۳۲۴ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۷۷۱ هزار و ۳۵۸ بیمار نیز تایید شده است.
نزدیک به سه سال از آغاز همهگیری کرونا میگذرد و کمیته اورژانس سازمان جهانی بهداشت اکنون باید تصمیم بگیرد که آیا این ویروس هنوز یک تهدید جهانی به شمار میآید یا نه. اگرچه استفاده از ماسک و دیگر محدودیتها نظیر فاصلهگذاری اجتماعی در حال کاهش است و زندگی در بسیاری از کشورها به روال عادی بازگشته، اما با این حال اعلام «پایان» برای این همهگیری دشوار است....
مطالعات و پژوهش های جدید انجام شده نشان می دهد:علائم اصلی بیماری کرونا با ورود انواع سویه های جدید این ویروس در حال تغییر است. این موضوع نیازمند توجه ویژه مراکز بهداشتی و به روزرسانی اطلاعات کادر درمان است.
بعد از چند ماه آرامش کرونایی در کشور، مجددا کرونا روند افزایشی خود را با زیرسویههای جدید اُمیکرون آغاز کرده است؛ روندی که هرچند کُند به نظر میرسد، اما باید نسبت به آن حساس بود و همچنان پروتکلهای ضدکرونایی را رعایت کرد تا ویروس تاجدار غافلگیرمان نکند...
در صورت ابتلا به کرونا، ورزش متوسط و خواب کافی میتواند در بازیابی عملکرد ریهها موثر باشد؛ سوالی که مطرح میشود این است که آیا فعالیت ورزشی مانند ایستادن طولانی، دویدن یا از پله بالا رفتن، در افرادی که درگیری ریوی کرونا دارند، خطرناک است؟.
سه سال پس از آغاز همهگیری کرونا، اکنون قرار است سازمان جهانی بهداشت (WHO) در نشستی درباره اینکه "شیوع این بیماری همچنان به عنوان یک «وضعیت اضطراری» برای سلامت عمومی در سطح جهانی باقی بماند یا خیر،" تصمیمگیری کند.