گروهی از محققان در یک مطالعه که به تازگی نتایج آن در کنگره اروپایی میکروبیولوژی بالینی و بیماریهای عفونی(ECCMID) در کپنهاگ، دانمارک ارائه شده، اظهار کردند نتایج مطالعه آنها نشان میدهد که نوع اومیکرون کووید از ویروسهای آنفلوانزای فصلی کشندهتر است.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر هر علامت سرماخوردگی را کرونا تلقی میکنیم، گفت: احتمال ادامه روند افزایشی کرونا وجود دارد و فعلا زندگیمان با کرونا خواهد بود.
روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۸۲۹ فرد مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و ۳۲ نفر از مبتلایان نیز جان خود را از دست دادند.
معاون درمان وزارت بهداشت وضعیت بروز بیماری کرونا در کشور را تشریح کرد و گفت: اکنون حدود ۱۳ هزار مراجعه روزانه به مراکز درمانی داریم که با علائم تنفسی و علائم مشابه سرماخوردگی به مراکز درمانی مراجعه میکنند.
یک متخصص ویروسشناسی پزشکی در پاسخ به این سوال که آیا کرونا هم میتواند سرنوشتی مثل آنفلوانزا داشته باشد و به ویروس فصلی تبدیل شود یا خیر؟ گفت: معمولا ویروسهای تنفسی از الگوی اپیدمیولوژی یکسان تبعیت میکنند، در مورد آنفلوانزا در نواحی معتدل پیک عفونت در پاییز و زمستان است و در نواحی گرمسیری در کل فصل سال، بهنظر میرسد ویروس کرونا نیز آرام آرام از ...
یک دسته از افراد سالم هستند و دچار ویروس کرونا نشدهاند که این افراد در این شرایط هم میتوانند روزه بگیرند، اما به شرطی که اصول تغذیهای خود را رعایت کنند، یعنی باید حتما وعده سحری را بخورند و در وعده سحری و افطاری، نکات تغذیهای را رعایت کنند و همچنین از افطاری تا سحری، میوه و مایعات مصرف کنند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته، ۱۰۶۴ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۳۶ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۷۱۳ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۱۸ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
در شرایطی که به نظر می رسید واکسیناسیون جهانی و گسترده کرونا از همه گیری مجدد این ویروس جلوگیری کند، کشورهای مختلف جهان شاهد شکل گیری موج های غافلگیر کننده این بیماری بودند و آمار افراد مبتلا و مرگ و میر ناشی از این بیماری به طرز نگران کننده ای در حال افزایش است.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شناسایی هزار و ۱۴۰ نفر مبتلای جدید به کووید ۱۹ خبر داد و اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۲۹ نفر از بیماران کرونایی در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۵ هزار و ۳۴۸ رسید.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲ نفر از مبتلایان به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست داده و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۵ هزار و ۲۹۶ رسیده است.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه افزایش موارد کرونا در کشور از قبل پیشبینی میشد، گفت: توصیه میکنیم که افراد علامتدار حتما در منزل بمانند و تا پنج روز بعد از رفع علائم حاد از قرنطینه خارج نشوند.
مدیر گروه پیشگیری از بیماریهای واگیر با بیان اینکه سویه جدید بیماری کرونا سریعتر انتقال مییابد، گفت: به احتمال زیاد در اواخر سال ۲۰۲۳ میلادی، شاهد اعلام ریشهکن شدن و پایان همهگیری بیماری کرونا در سطح جهان باشیم.
متخصص بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، گفت: افزایش ترددها در روزهای پایانی سال، دید و بازدیدهای نوروزی و عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی، احتمال شیوع کرونا را افزایش میدهد.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۳۱۱ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۱۱ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کرونا در ۲۴ ساعت گذشته جان ۱۵ بیمار مبتلا به کووید۱۹ را گرفت و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۹۲۲ نفر رسید.