سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به قطعنامه آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد برنامه هسته ای ایران، گفت: شخصا پیشنهادم این است که باید در اولین فرصت تعلیق عضویت در ان پی تی را در مجلس بررسی کنیم.
یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: در تغییر و اصلاح دولت، ابتدا باید سیاستها اصلاح شود. بعد از آنکه سیاستها اصلاح و برنامهها اعلام شد، آن زمان تغییر دولت کار خوبی است. معتقدم این تیم اقتصادی توان اداره کشور را ندارد و حتما باید تغییر کند.
نماینده مردم تبریز در مجلس، گفت: اینکه به معیشت مردم شوک وارد شود و بعد گفتاردرمانی کنند، این کافی نیست. اقدامات اجرایی مناسب باید پشتوانه این اقناع باشد. وگرنه اینکه بیایند در تلوزیون و فضای مجازی صحبتهای دانشگاهی ارائه دهند به جای اینکه تصمیمات اجرایی خودشان را توضیح دهند، این به چه درد جامعه میخورد؟
این فعال سیاسی اصلاحطلب همچنین با اشاره به ردپای کاسبان تحریم در حوزههای زیستمحیطی و آلودگی هوا، آسیبهای تحریم در حوزه محیط زیست را ویرانگر و خسارتبار ارزیابی میکند.
هاشمیطبا معتقد است که رویکرد ما در سیاست خارجی با رویکرد ما در سیاست داخلی و اقتصاد و ... همخوانی ندارد و حتی متعارض است و این ریشه بسیاری از مشکلات موجود است.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور گفت: در برنامه تحول اقتصادی به هیچ وجه گران شدن نان، بنزین و دارو جزو مصوبات مجلس نیست و برنامهای برای این موضوع در مجلس نداریم.
علیمحمد نمازی با بیان اینکه مجموعه مسئولان باید تصمیم مهمی بگیرند و باید بپذیرند که عملکردها درست نبوده و برنامهها جواب نداده است و مردم ناراضیاند، گفت: سیستم باید در صدد جبران برآید و اگر ناکارآمدیها و بدعهدیها جبران نشود، دیگر دیر میشود و شاید روزهای پرحادثهای را در پیش داشته باشیم. من دلسوزانه عرض میکنم که به سرعت باید جبران شود و اعتماد ...
فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: نکته مهم و کلیدی آن است که مشکل اقتصاد کشور با این جراحی و حذف قیمت ارز تدریجی حل نمیشود چرا که ریشه اصلی تورم و کاهش ارزش پول ملی، یعنی افزایش نقدینگی و خلق پول بدون پشتوانه توسط بانک مرکزی با دستور دولت، خشکانده نشده، لذا با وجود افزایش شدید قیمت کالاهای یارانهای و تبعات سنگین آن روی اقشار ضعیف جامعه بازهم پس از مدتی ...
مهدی آیتی گفت: آنچه بنظر من باید راجع به آن فکر شود و عموم مردم نیز می گویند این است که ما در حاکمیت نظام جمهوری اسلامی به شدت نیازمند انسجام و وحدت بین ارکان نظام هستیم الان در ارکان نظام یک پریشانی و عدم انسجام دیده می شود که باید برطرف شود.
یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: از یک سو گفته میشود ارز ۴ هزار ۲۰۰ تومانی حذف شود چون فسادزا است، از سوی دیگر میخواهند کالابرگ الکترونیکی که خودش فسادزا است داده شود.
وزیر امور اقتصاد و دارایی بیان اینکه مساله استعلامات برای دریافت مجوز کسب و کار فرایندهای زمانبر و خسته کننده اداری داشت،گفت: «آسان سازی دریافت مجوز کسب و کار» اولویت وزرات اقتصاد است.
یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: طبقه متوسط لاغر شده و بیش از این چیزی از آن باقی نخواهد ماند نظام باید موضوع را بیش از پیش مدنظر قرار دهد. مجلس نباید خودش را با بیان اینکه ما قانونی را گذاشتیم و خوب اجرا نشده است، کنار بکشد.
مهران مهام از تهیه کنندگان باسابقه تلویزیون درباره انتصاب ها در صداوسیما و بحث جوان سازی سازمان می گوید: ما هم باید روزی کنار برویم و جوانان جایگاه ما را بگیرند؛ بنابراین این حق هر مدیری است که مدیران خود را انتخاب کند اما بهتر است این تغییرات با یک شیب درست اتفاق بیفتد و سیر آرامی داشته باشد نه شیب تند.
مصطفی هاشمی طبا گفت: امروزه بدون آنکه به موضوعات پرداخته شود ، تنها میگویند «وضع موجود» و چون مشکل و ناهنجاری را نمیتوانند بیان کنند، علت ایجاد مشکل را گرهزدن اقتصاد به معاهده برجام و عملکردهای آقای حسن روحانی و راهحل مشکل را هم جوانگرایی میدانند.
یک چهره سیاسی اصولگرا اظهار داشت: دادند اگر آقای رئیسی و دولت سیزدهم تا پایان چهار سال نشان دهد که اوضاع اقتصادی کشور گُل و بلبل است یقینا مردم در دوره بعدی به آن رأی میدهند اما اگر نتواند نشان دهد اوضاع گُل و بلبل است مشخص است که مردم هیچ تمایلی برای رأی دادن به وی نخواهند داشت.
داریوش قنبری گفت : معقول این بود که حذف ارز ترجیحی به صورت تدریجی انجام میشد. دولت این اقدام را به سرعت انجام داد تا بخشی از کسری بودجه خود را جبران و از افزایش نقدینگی جلوگیری کند.
یوسفیان ملا گفت: پرداخت یارانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی برای دولتها بسیار دشوار بوده، گفت: طبیعتاً در این شرایط اگر قرار به پرداخت یارانه ۴۰۰ هزار تومانی باشد، مشکلات چندین برابر خواهد بود.
نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس مدعی شده است که نارضایتی عمومی در بین مردم شکل گرفته است و متاسفانه تیم اقتصادی دولت هم منسجم نیست. مردم درگیر تامین نان، برنج و روغن شدهاند؛ کالاهایی که جزو روزمرگی آنها است. آستانه تحمل مردم کم شده است و دولت نباید مردم را آزمایش کند تا ببیند عکسالعمل آنها چیست.